Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Monika *** Jarosław Wierciło (Wiercillo) (5263 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
W zeszłym roku z Norwegiem rozmawiałem na temat łowienia i wydaje mi się że mówił o 150 lub 300 koronach za sezon na jeziora Nordmarka, można nabyć "karnet" u gościa który je sprawdza nad jeziorem. Z braku czasu niestety nie sprawdziłem tych informacji i teraz żałuję. Mam nadzieję w tym roku to nadrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Co miałeś na myśli z tym żałuję ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Bo miałem ochotę wybrać się nad te jeziorka, ponoć przepięknie usytuowane w środku lasu, trzeba około 3km na nogach iść bo nie ma żadnej drogi dojazdowej, ale ze względu na robotę (przez cztery miesiące w lecie miałem 3 niedziele wolne ) nie znalazłem czasu i chęci na wędkowanie
Żałuję dlatego że harowałem jak wół i nic z tego nie mam, miałbym przynajmniej ciekawe wspomnienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
spadam spadam
(juzmnienie ma)
Wiking
www.ofa.no tu mozesz wykupic karte,jest dokladnie opisane,mozna przez net albo sms-em,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
i co ? gdzie na te rybki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
spadam spadam
(juzmnienie ma)
Wiking
odpowiedz moze byc tylko jedna - nad wode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Egon79)
Wiking
Mam do wynajecia łódz typu daycruiser 14 stóp z silnikiem 50 konnym, brezentowym dachem szybka, zwrotna ma miejsce dla 5 osób. Doskonała na ryby i wycieczki. Łódz stoi na przystani Holmen miedzy Sandvika a Asker. Zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Nie wiem, czy slyszeliscie juz o tym popularnym sitcomie. Popularnym jak popularnym, ale przynajmniej w mojej miejscowosci nadaja to na kanalow wiekszosci. Trochem wkurzony, bo chcialbym popatrzec tez na inne produkcje, tym bardziej, ze place.
No wiec fabula bardzo zagmatwana, ale jak na sitcom przystalo wszyscy sie jednoczesnie smieja, a jak sie nie smieja, to przynajmniej smieje sie jego tytulowy bohater o imieniu...(tylko sie nie przerazajcie) - "Bad Harry". Opowiesc jest oczywiscie komediowa, zeby przykuwal widownie. Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???
Z poszanowaniem:
Widz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
czy ktoś z was, nota bene wędkarzy, ma doświadczenie w wędzeniu ryb morskich? może macie jakieś ciekawe rady, sprawdzone przepisy na solankę, itp. my dzisiaj przystępujemy do wędzenia po raz pierwszy zobaczymy jak wyjdzie. podzielcie się ze mną trikami, jeżeli znacie.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok